TAPAAMISET

Tapaamiset parittomien viikkojen maanantaisin,

Teivaan Venesatama,

"Pikku-veskun takana, ratapenkan juurella, Vesijärven rannassa"

klo: 18:00 , myöhemmin ajellaan kahville…

UUTISET

 

FVWA PÄIJÄT-HÄME

 

YHTEYSHENKILÖT

 

FVWA

 

FVWA PÄIJÄT-HÄME


Suomen Volkkariyhdistyksen Päijät-Hämeen jaos ry eli lyhyemmin FVWA Päijät-Häme on yhdistys kaikille Volkkareiden omistajille ja Volkkareista kiinnostuneille ihmisille. Kokoonnumme Lahdessa kahden viikon välein.

Lahden jaos on perustettu vuonna 1984 paikallisten harrastajien toimesta. Vuosien saatossa toiminta hiipui ja paikallisissa tapaamisissa ei enää vanhoja Volkkareita käynyt kuin kourallinen. Jaoksen uudesta henkiin herättämisestä alettiin puhua vuonna 2005, kun monet harrastajat olivat huomanneet, että Lahdessa Volkkareita kuitenkin riittää. Ihmiset piti vain saada aktivoitua toimintaan.

Keskustelu alkoi ensin pienellä porukalla alkukeväästä 2005 Volkkariyhdistyksen keskusteluosastolla, ja siellä jaoksen uudeksi vetäjäksi ilmoittautui Simpasen Vellu. Hän otti pestin vastaan edelliseltä veturilta, Jari Niemelältä ja ensimmäisen tapaaminen oli heinäkuussa 2005 uudessa paikassa, Teivaan satamassa juuri ennen Bug in Finn -tapahtumaa. Ensimmäisessä miitissä oli paikalla 7 henkilöä ja kourallinen Volkkareita.

 

Nykyhetki

Tänä päivänä aktiivisia harrastajia Päijät-Hämeen alueella on 55 ja harrasteautoja on yli 30. Harrastajat ovat tulleet hyväksi ja tiiviiksi ryhmäksi ja kavereita tavataan myös VW-harrastuksen ulkopuolella.

 

Rekisteröity yhdistys

Syksyllä 2009 virallistimme jaoksemme tekemällä yhdistysrekisteriin ilmoituksen yhdistyksen rekisteröimisestä. Yhdistys on nimeltään Suomen Volkkariyhdistyksen Päijät-Hämeen jaos ry. Jäseninä on pääasiassa lahtelaisia ja muita päijäthämäläisiä Volkkariharrastajia. Rekisteröidyn yhdistyksen puitteissa pystymme järjestämään ja rahoittamaan toimintaamme paremmin.

Yhdistyksessä on myös osaamista monelta eri alalta ja se on osoittautunut vahvaksi ominaisuudeksi yhdistyksen pyörittämisessä. Yhdistyksellä on omat verkkosivut (volkkarit.fi), joilla Sinäkin olet juuri nyt. Lisäksi käytössämme on oma keskustelufoorumi, jossa voimme varsinaisten tapaamisten välillä keskustella ja suunnitella oman porukan kesken tapahtumia. Jos haluat liittyä yhdistyksemme jäseneksi, ota yhteyttä hallitukseen luettuasi ja hyväksyttyäsi sääntömme. Yhdistyksemme liittymismaksu on 5 euroa ja vuosimaksu on 5 euroa.


Kokoontumiset

Kokoonnumme parittomien viikkojen maanantaisin klo 18.00 Lahden Mukkulassa Neste Taukotuulessa!                  Kesällä ollaan kokoonnuttu Teivaan satamassa. Näistä pidämme päivittyvää kalenteria "tapaamiset" osiossa.

Tervetuloa!